500.000 de euro pentru spațiile verzi dintr-un ansamblu rezidențial din București

Dezvoltatorul unui ansamblu rezidențial de lux situat în zona Expoziției din Capitală investește 500.000 de euro în spațiile verzi aferente acestuia.

Este vorba despre un proiect de peisagistică ce presupune amenajarea a 9.650 de mp de spații verzi, dintre care 2.500 de mp sunt alocați parcului interior din Luxuria Residence. Peste 150 de specii de arbori, arbuști și flori sunt incluse în proiectul de peisagistică.

Lucrările pentru ansamblul rezidențial dezvoltat de Impact Developer & Contractor sunt realizate în trei faze. Luxuria Residence a trecut de faza a doua. Ultima etapă urmează să cuprindă două clădiri cu 130 de apartamente și să fie finalizată în aprilie 2021. În total, proiectul va include 9 clădiri cu 630 de apartamente.

Dezvoltatorul lucrează, în același timp, la extinderea ansamblului Greenfield Băneasa situat tot în București și a obținut recent autorizația pentru 341 de apartamente noi în proiectul Boreal Plus din Constanța.

Citește și: Investiție de 12 milioane de euro în Greenfield Băneasa. Noua fază include primul proiect comercial al dezvoltatorului

Citește și: Boreal Plus intră în faza a doua de dezvoltare. Peste 300 de apartamente vor fi livrate în 2022

Citește și: Prețurile apartamentelor AU CRESCUT în octombrie. În ciuda pandemiei, media națională se menține peste nivelul din 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])