Acest proiect premium din Brașov a fost lansat în plină pandemie. Acum, este „vânat” inclusiv de bucureștenii dornici de relocare

În ciuda pandemiei, Cosmopolit a continuat lucrările pe șantier în același ritm, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare pentru limitarea riscului de răspândire a COVID-19, și în plus a lansat pe piață cel mai mare proiect premium al grupului de până acum. Am aflat detalii despre feedback-ul primit din piață și despre planurile de viitor ale dezvoltatorului în cadrul celui mai nou webinar CPI.

„În luna iunie am lansat noul proiect, Cosmopolit Zenit, care este, de altfel, și cel mai amplu proiect al nostru, cu un total de 231 de apartamente și 18 unități comerciale și de birouri. Ca și poziționare, am ales una foarte bună din Brașov, acesta aflându-se la baza cartierului Rădăcău”, ne-a explicat Dana Dumitrescu, Consultant de Vânzări în cadrul grupului.

Ansamblul va fi unul premium și va dispune de numeroase tipologii de apartamente, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere și până la penthouse-uri.

„Am început rezervările pentru acest proiect și chiar ne bucurăm că avem un feedback foarte bun. Sunt foarte multe persoane interesate”, ne-a mai spus ea adăugând că printre cei care își doresc să cumpere o locuință aici se numără inclusiv persoane care vor să se mute în Brașov, acum că au ca urmare a pandemiei o flexibilitate mai mare de a lucra de la distanță.

„Sunt foarte multe persoane care nu sunt neapărat condiționate de un loc anume pentru a-și desfășura activitatea profesională și atunci avem, de exemplu, multe cereri din București de relocare”, ne-a mai explicat Dumitrescu.

Cât despre perspectivele de viitor, reprezentanta dezvoltatorului spune că în cadrul grupului se menține optimismul și lucrurile merg în continuare în același ritm ca înainte de pandemie. O serie de predări urmează să fie făcute spre finalul anului 2021 pentru proiectul Traian Grozăvescu, vândut deja în proporție de aproximativ 95%. Finalizarea lucrărilor pentru proiectul Zenit este așteptată în 2022.

Găsești, mai jos, interviul integral acordat de Dana Dumitrescu la CPI Webinar.

Citește și: Lockdown-ul i-a făcut pe cumpărători mai atenți la detalii. Ce informații cer de la dezvoltator?

Citește și: Locul de parcare, între necesitate, obligații și costuri. Cât de scump este de fapt și de ce crede un dezvoltator că trebuie schimbată legea?

Citește și: Indicele Imobiliare.ro – Prețurile au scăzut ușor luna trecută în marile orașe din țară. Excepția din Moldova

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])