Adora Forest ajunge la faza III. Rezervările au fost deschise pentru mai bine de 100 de apartamente

Ansamblul rezidențial Adora Forest din Timișoara, demarat încă din anul 2013, a ajuns la faza a treia. În această etapă vor fi livrate 117 apartamente noi, pentru care procesul de vânzare tocmai ce a fost demarat.

În această fază va fi construit cel de-al treilea bloc din cadrul complexului rezidențial din Timișoara. Acesta va avea un regim de înălțime D+P+10E+11 retras și va cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere, dar și penthouse-uri.

Dezvoltarea proiectului este făcută de Danya Cebus, filiala locală a unei companii de construcții cu sediul în Israel care a intrat pe piața din România din 2007, iar Hitch&Mosher va fi agentul exclusiv care se va ocupa de vânzarea apartamentelor, ca și în fazele anterioare.

„Dezvoltarea fazei a treia din complexul rezidențial Adora Forest reprezintă o premieră pentru noi pe piața rezidențială din Timișoara. Am trecut de la stadiul de antreprenor general pentru faza a doua a proiectului la o dublă calitate pentru faza a treia, devenind atât dezvoltator, cât și antreprenor general”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Dany Cebus România.

„Suntem încântați de reacția foarte bună și rapidă a clienților noștri, fiind deja în discuții avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare, și ne dorim să le îndeplinim așteptările în privința viitoarei lor locuințe”, a mai adăugat el.

Primul bloc din cadrul proiectului Adora Forest din Timișoara este vândut integral și locuit. Cel de-al doilea este finalizat și se fac, la ora actuală, demersurile legale necesare pentru predarea unităților către viitorii locatari.

Citește și: Câte imobile s-au vândut luna trecută? București, Ilfov și Cluj, în fruntea clasamentului – DATE OFICIALE

Citește și: S-a „îmbolnăvit” piața rezidențială? Adevăratul impact al COVID-19 în tranzacții și prețuri. Ce trebuie să știi despre cerere, ofertă și așteptările băncilor

Citește și: Cel mai amplu proiect rezidențial din vestul țării se construiește la Timișoara. Investiția depășește 80 de milioane de euro

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])