Boreal Plus intră în faza a doua de dezvoltare. Peste 300 de apartamente vor fi livrate în 2022

Proiectul Boreal Plus din Constanța trece în faza a doua de dezvoltare. Cinci blocuri cu 341 de apartamente vor fi livrate în prima parte a anului 2022.

Impact Developer&Contractor a obținut autorizația de construire pentru 341 de apartamente, 450 de mp de spații comerciale și 427 de locuri de parcare în ansamblul Boreal Plus din zona Palazu Mare. Se trece astfel în cea de-a doua fază de dezvoltare a proiectului, după ce prima fază a fost demarată anul acesta cu începerea lucrărilor de construcție pentru 18 vile de lux.

În faza a doua vor fi construite cinci blocuri, cu regim de înălțime P+8E+Etaj tehnic, respectiv P+11E+Etaj tehnic, care vor include apartamente de tip studio, cu 2 și cu 3 camere.

Boreal Plus va fi construit în patru etape, pe un teren de 64.440 de mp, și va include la finalizare nouă blocuri cu 673 de apartamente și 18 vile de lux, alături de 826 de locuri de parcare.

Citește și: Top 10 județe unde s-au vândut cele mai multe imobile luna trecută

Citește și: Are mai multe proiecte în portofoliu, dar e în continuare atent la „noi oportunități”. De ce depinde potențialul rezidențialului autohton, în opinia acestui dezvoltator

Citește și: Casele, apartamentele și terenurile din zona Brașovului – de la investiții în proprietăți de vacanță la achiziții în scopul relocării

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])