Cel mai amplu ansamblu rezidențial din Oradea va include peste 1.200 de locuințe. Lucrările au fost demarate

Dezvoltatorul Prima Development Group a demarat lucrările pentru proiectul Arena Residence, conceput a fi cel mai mare ansamblu rezidențial construit până acum în Oradea. 

Lucrările pentru proiectul Arena Residence au început în ianuarie și urmează să fie finalizate în anul 2024.

Ansamblul rezidențial va include 1.226 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, dar și locuințe de tip penthouse. Investiția totală se ridică la 65 de milioane de euro.

Proiectul se dezvoltă pe un teren cu o suprafață de 5 hectare din care 3,6 hectare urmează să fie rezervate pentru amenajarea de spații verzi, zone de agrement și alei pietonale. Nu vor lipsi nici locurile de joacă pentru copii sau pistele de biciclete, iar la toate acestea se adaugă un coridor verde destinat activităților de promenadă, situat de-a lungul pârâului Peta aflat în imediata vecinătate a ansamblului.

Arena Residence va include o sală de fitness, cu o suprafață de 1.000 de mp, destinată locatarilor și va dispune de stații de încărcare pentru autovehicule electrice și de sisteme tehnologice de control și monitorizare a utilităților de tip Smart Home.

Cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea va fi construit în imediata apropiere a noului Hub Sportiv de 5 stele din oraș care va îngloba un stadion cu o capacitate de 13.000 de locuri și o sală polivalentă. Pe terenul ce aparține de Sala Polivalentă va exista și un hotel prevăzut cu centru SPA.

„Toate dezvoltările din ultimii ani au pus Oradea pe harta orașelor cu o calitate ridicată a vieții. Astfel, tot mai mulți locuitori din diverse zone ale țării aleg să se mute aici, să se bucure de un trai bun într-un oraș frumos, cu clădiri de calitate și o infrastructură foarte bine pusă la punct”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer, Prima Development Group.

Dezvoltatorul implicat în proiectul Arena Residence a mai livrat în Oradea peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de mai bine de 180 de milioane de euro.

Prima Development Group, companie cu 15 ani de experiență în domeniu, este prezentă și pe piața din București din 2017. Aici, a dezvoltat proiectul Boemia Apartments vândut la ora actuală integral și are în construcție ansamblul Core Timpuri Noi în care investește 20 de milioane de euro.

Mai mult, dezvoltatorul intenționează să mai lanseze în viitorul apropiat trei noi proiecte în Capitală care vor însuma peste 2.500 de apartamente.

Citește și: Start Noua Casă 2021! Băncile încep să primească dosarele celor care vor să beneficieze de program

Citește și: Start Noua Casă 2021! Băncile încep să primească dosarele celor care vor să beneficieze de program

Citește și: Primele detalii despre juriul care va desemna câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])