Grădiniță în ansamblul Boreal Plus din Constanța. Investiția se ridică la 690.000 de euro

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a obținut de la Primăria Municipiului Constanța certificatul de urbanism pentru construirea unei grădinițe în cadrul ansamblului Boreal Plus.

Investiția dezvoltatorului va fi de 690.000 de euro, iar lucrările vor începe după obținerea autorizației de construire, estimată pentru luna iunie 2021.

„Prin integrarea unei grădinițe în cadrul ansamblului, ne dorim să oferim părinților un plus de confort și siguranță, dar și mai mult timp la dispoziție pentru a-l petrece alături de copiii lor”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

„Obiectivul principal este de a construi o grădiniță la standarde de înaltă calitate și eficiență energetică, care să fie un beneficiu real al comunității Boreal”, a mai adăugat acesta.

Proiectul Boreal Plus din zona Palazu Mare va cuprinde la finalizare 18 vile și 9 blocuri cu 673 de apartamente premium. Lucrările de construcție au început anul trecut și vor fi finalizate în trei etape, începând cu sfârșitul lui 2021.

Dezvoltatorul vrea să includă o școală și o grădiniță publică și în ansamblul Greenfield Băneasa pe care îl extinde, încă din 2007, în zona de nord a Capitalei. În acest sens, Impact Developer & Contractor a donat un teren cu o suprafață de 9.620 de mp și proiectul pentru construirea celor două unități de învățământ către Primăria Municipiului București. Valoarea donației este estimată la 1,75 milioane de euro.

Școala și grădinița, unde vor putea învăța aproximativ 1.000 de copii care locuiesc în zona de nord a Capitalei, vor avea acces direct la un drum public.

Citește și: DEZVOLTATORUL VIITORULUI- Mii de oameni numesc proiectele sale acasă. 29 de ani de experiență arată că acesta este „motorul” formării unei comunități durabile

Citește și: Faza II din Luxuria Residence, finalizată. „Continuăm în ritm susținut lucrările la faza a treia”

Citește și: Stoc aproape epuizat în Greenfield Băneasa. Proiectul își continuă expansiunea până în 2028

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])