Hagag Development Europe demarează lucrările pentru proiectul din Primăverii. „Va deveni, cu siguranță, unul dintre proiectele-reper ale segmentului rezidențial upper-premium”

Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence.

Bugetul alocat dezvoltării acestui proiect situat în cartierul Primăverii din Capitală, pentru care autorizația de construire a fost obținută în vară, se ridică la 16 milioane de euro. Până acum, 40% din unitățile disponibile au fost vândute.

„H Eliade 9 Residence va deveni, cu siguranță, unul dintre proiectele-reper ale segmentului rezidențial upper-premium, iar asta nu doar datorită locației privilegiate sau imediatei sale proximități de Vila Lac 1, ci și datorită design-ului său uimitor și inovator”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman și Board Controller Hagag Group.

„H Eliade 9 Residence este un proiect de talie mondială și poate concura oricând cu dezvoltările de nișă premium din cele mai vibrante orașe din lume. Adițional cumpărătorilor din România, am încredere că acest proiect prestigios va atrage și cumpărători din exteriorul țării”, a mai menționat Yitzhak Hagag.

H Eliade 9 Residence va avea un regim de înălțime de S+D+P+4E, 35 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și duplex-uri cu 5 și 6 camere, cu suprafețe de până la 440 de mp și terase de dimensiuni ample, grădini proprii pentru unitățile de la demisol și 62 de locuri de parcare subterane.

Imobilul va dispune, printre altele, de sisteme smart-home integrate, fațade vitrate și uși blindate pentru intrările în apartamente. Rezidenții vor avea acces la facilități similare celor disponibile în hotelurile exclusiviste, potrivit dezvoltatorului.

Din portofoliul Hagag Development Europe fac parte proiectele rezidențiale H Victoriei 139 și H Pipera Lake și proiectele comerciale H Victoriei 109 și H Tudor Arghezi. Dezvoltatorul a primit anul acesta și certificatul de urbanism pentru lucrările de restaurare a Palatului Știrbey de pe Calea Victoriei, bugetul alocal pentru acest proiect fiind de 20 de milioane de euro.

Citește și: S-a dat startul pentru un proiect imobiliar de 10 milioane de euro în București

Citește și: Un nou proiect rezidențial exclusivist în București. Lucrările au fost demarate

Citește și: Zona din București unde prețurile au crescut cu aproape 21% într-un an

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])