Imobil de lux finalizat în Capitală cu o investiție de 8 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group, specializat în construcția de imobile de lux, a finalizat proiectul Nordis Primăverii Boutique.

Proiectul situat pe Bulevardul Primăverii și dezvoltat pe ultimul teren liber de pe această arteră din Capitală a fost construit în cinci luni cu o investiție de 8 milioane de euro.

Clădirea are o suprafață totală de 1.030 de mp și dispune de patru locuințe, dintre care trei apartamente de lux și un penthouse situat pe ultimele trei etaje.

La parter Nordis Primăverii Boutique găzduiește un magazin al brandului de ceasuri de lux Rolex, iar la demisol un spațiu de birouri.

„Prin intermediul acestui proiect aducem pe piața din București imobile exclusiviste, executate la cele mai ridicate standarde de calitate. Ne adresăm unui segment elitist de consumatori, acele persoane care dispun de o forță puternică de cumpărare și care apreciază rafinamentul”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Nordis Mamaia

Grupul are în portofoliu și alte proiecte în București, dar și un complex de anvergură în Mamaia. Acesta va include o componentă rezidențială și una hotelieră, urmând să dispună de 10.000 de mp de plajă, de o galerie comercială cu branduri de lux și de cel mai mare SPA din județeul Constanța.

Nordis Sinaia

Un alt proiect lansat de dezvoltatorul din România este Nordis Sinaia care va fi localizat în zona centrală a orașului de pe Valea Prahovei și va include, asemenea celui de pe litoral, camere de hotel, dar și apartamente.

Citește și: imoExpert – Despre evoluția vânzărilor – și a prețurilor – cu un jucător specializat în rezidențialele de lux

Citește și: Mai multe tranzacții la început de 2021. Peste 48.700 de imobile vândute doar în ianuarie

Citește și: Vânzări de 25 de milioane de euro în această vară pentru Nordis Group. În ultimele luni, aproximativ 90% dintre clienți au cumpărat fără credit

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])