Investiție de 15 milioane de euro într-un nou proiect rezidențial. Va fi gata până în toamnă

Un dezvoltator din Cluj-Napoca, care a livrat până acum peste 3.000 de apartamente, face o investiție de 15 milioane de euro într-un proiect situat la marginea Bucureștiului.

Tellus Invest, dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence din Cluj-Napoca, vrea să construiască până în toamnă un ansamblu cu 96 de apartamente în zona Iancu Nicolae din Voluntari.

Ansamblul Grand Park Pipera va fi localizat în apropierea Pădurii Băneasa și a complexului comercial Jolie Ville și se va desfășura pe o suprafață de peste 5.000 de mp. Acesta va cuprinde trei imobile de tip boutique, alături de spații comerciale, o zonă cu piscină, spa și sală de fitness dedicată exclusiv rezidenților, plus 176 de locuri de parcare și infrastructura necesară pentru încărcarea autoturismelor electrice și hibrid.

„Suntem în acest business de peste 20 de ani și la fiecare nou proiect am căutat să facem lucrurile mai bine și să livrăm la cel mai înalt nivel calitativ pe care piața ni l-a permis. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. A fost punct ochit, punct lovit. Nu am stat pe gânduri”, a declarat Ani Căpușan, CEO Tellus Invest.

„Acum, ne uităm deja pentru noi oportunități de dezvoltare pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței”, a mai adăugat Căpușan.

Vânzările pentru proiectul Grand Park Pipera încep de luna viitoare și urmează să fie realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară The Concept.

Citește și: Aproape 14.000 de autorizații eliberate în cinci luni. S-au manifestat efectele pandemiei?

Citește și: S-a „îmbolnăvit” piața rezidențială? Adevăratul impact al COVID-19 în tranzacții și prețuri. Ce trebuie să știi despre cerere, ofertă și așteptările băncilor

Citește și: Evoluția prețurilor apartamentelor în luna mai. Scăderi moderate în patru mari orașe din țară

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])