Maurer Imobiliare depășește pragul de 9.000 de apartamente vândute la nivel național

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare a depășit pragul de 9.000 de apartamente vândute la nivel național.

Vânzările cumulate de apartamente din cadrul proiectelor rezidențiale dezvoltate de Maurer Imobiliare au depășit pragul de 9.000 de unități.

Dezvoltatorul brașovean, activ în domeniu de 14 ani, are în portofoliu proiecte în șase orașe din țară. Este vorba despre Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara.

„Aceste 9.000 de apartamente vândute nu reprezintă altceva decât visurile celor care ne-au oferit încrederea lor și au ales să pășim împreună spre acasă – acel loc care, mai mult decât cărămidă, beton și ciment, înseamnă emoție, familie și o permanentă stare de bine. Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Sighișoara, Cluj, mai mult decât puncte de pe harta României, înseamnă locurile în care ne-am pus amprenta și am contribuit la crearea unor comunități tinere și dinamice”, a declarat Cristina Nicodim, specialist în marketing în cadrul companiei.

„De la început, ne-am focusat toată atenția către viața din aceste cartiere, către oamenii care însuflețesc aceste clădiri, iar zecile de evenimente, acțiuni și activități dedicate comunităților noastre stau mărturie acestui fapt”, a mai adăugat aceasta.

Printre elementele care au reprezentat, de multe ori, punctul de diferențiere față de alți jucători de pe piața de profil s-au numărat flexibilitatea și orientarea către nevoile clienților, potrivit celor de la Maurer Imobiliare.

Noutate în proiectele Maurer Imobiliare

Un alt aspect important pentru succesul companiei a fost și acela că dezvoltatorul a căutat mereu soluții inovatoare și tehnici noi de construcție cu potențialul de a îmbunătăți timpul de livrare și experiența de locuire a cumpărătorilor.

În vara anului trecut, Maurer Imobiliare a lansat în acest sens pe piață un nou concept de recompartimentare a apartamentelor pentru maximizarea spațiilor din interior.

Sistemul, numit RoomInnovation, va fi inclus în toate proiectele dezvoltatorului. Primul va fi însă Avantgarden3, ansamblul fanion al companiei.

Citește și: #GALA2021 – Intră în cursa pentru cele mai râvnite premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari. Proiectul tău merită să câștige!

Citește și: Prețurile apartamentelor s-au diminuat ușor în luna februarie. Tendința, mai accentuată pe segmentul nou

Citește și: Topul județelor unde s-au vândut cele mai multe imobile în februarie

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])