One Cotroceni Park obține autorizația pentru componenta rezidențială

Dezvoltatorul One United Properties a obținut autorizația de construire pentru componenta rezidențială a proiectului mixt One Cotroceni Park situat pe locul fostei platforme Ventilatorul.

Componenta rezidențială a proiectului One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuințe dispuse pe 11 etaje și etaj tehnic, urmând a fi dezvoltată în mai multe faze.

Autorizația pentru componenta office a fost obținută încă din 2019. Prima fază a proiectului de birouri, de 43.000 de mp, urmează să fie livrată la sfârșitul acestui an. Aceasta este deja pre-închiriată în proporție de 72%.

Au fost demarate, totodată, lucrările pentru faza a doua, care va fi livrată odată cu componenta rezidențială. În total, proiectul va aduce pe piață 75.000 de mp de spații de birouri.

„Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, conceput multifuncțional One Cotroceni Park este creat într-o abordare holistică de tipul Live/Work/Play, oferind viitorilor rezidenți, dar și angajați, facilități integrate, de la operatori de food – cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante – la fitness și servicii – farmacie, curățătorie, bancă – piste de alergare în aer liber, înot și ciclism”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

În plus, proiectul va fi conectat direct cu stația de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte din București. Portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+, cu o valoare de piață de peste 1,1 miliarde de euro.

Citește și: 800.000 mp de spații office, livrați în Capitală în cel mult 4 ani. Acest pol de business atrage privirile investitorilor

Citește și: Ce credite aleg bucureștenii? Așa i-a influențat pandemia în ultimul an

Citește și: Cum îți promovezi mai bine proiectul rezidențial? Sfaturi într-un nou episod TechAgenda

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])