One United Properties, antecontracte de 18,5 milioane de euro luna trecută

Dezvoltatorul One United Properties a încheiat pe parcursul lunii trecute antecontracte în valoare de 18,5 milioane de euro pentru 43 de apartamente.

Printre unitățile pentru care s-au încheiat antecontracte se numără două penthouse-uri de 7,2 milioane de euro din proiectul One Mircea Eliade aflat în București.

Toate apartamentele vor fi livrate în următorii doi ani cumpărătorilor și sunt localizate atât în Capitală, în proiecte ca One Herăstrău Towers, Neo Timpuri Noi, One Verdi Park, cât și pe malul Mării Negre, în ansamblul boutique de lux Neo Mamaia, potrivit Economica.

În momentul de față, dezvoltatorul așteaptă să obțină și PUZ-ul pentru ansamblul One Lake District, care va cuprinde peste 2.000 de apartamente și va fi amplasat pe malul lacului Plumbuita din Capitală pe un teren de 8 hectare.

One United Properties a fost desemnat „Dezvoltatorul anului 2019” la cea mai nouă ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Citește și: Speedwell continuă dezvoltarea proiectului Triama Residence

Citește și: Cum merg vânzările, după lockdown, într-unul dintre marile proiecte din Timișoara? Ehling, XCity Towers: Iulie a fost o lună bună

Citește și: Pandemia, reflectată în numărul autorizațiilor. S-au eliberat aproape 17.900 în prima jumătate a anului

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])