Prima fază din LOFT green apartments, vândută aproape integral. Proiectul se finalizează anul viitor

Unitățile din prima fază a proiectului LOFT green apartments, care își propune să aducă pe piață primele apartamente din România care nu poluează, au fost vândute aproape integral.

Prima fază a proiectului a fost finalizată la începutul acestui an și cuprinde 44 de apartamente. La ora actuală, doar două mai sunt disponibile.

Lucrările pentru următoarele două faze vor fi finalizate până la sfârșitul anului viitor. Deja, 25% din locuințele aflate în construcție au fost vândute.

„Pentru a doua fază a LOFT green apartments, fațada blocurilor va fi din lemn ecologic, special adus din Finlanda, cu izolație prin injecție de spumă poliuretanică. Din informațiile noastre, acestea sunt singurele blocuri din România care au astfel de fațadă. Acest sistem se alătură celorlalte soluții pe care le-am utilizat la prima fază, astfel că eficiența locuințelor va crește semnificativ”, a declarat Gabriel Focșeneanu, managerul proiectului, potrivit Bursa.

Proiectul folosește un sistem de încălzire/răcire cu pompe de căldură geotermice, iar apartamentele au zero emisii de carbon și folosesc 100% energie verde, spune dezvoltatorul.

Valoarea totală a proiectului se va ridica la peste 10 milioane de euro. Ansamblul rezidențial aflat la marginea Bucureștiului, în Mogoșoaia, va include, la finalizare, trei clădiri cu 154 de apartamente. LOFT green apartments a fost desemnat „Proiectul verde și smart al anului 2019” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare. CONSULTĂ LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Citește și: Revenire vizibilă pe piața rezidențială în trimestrul III. Prețurile s-au stabilizat, iar cererea este în creștere

Citește și: Criteriile luate în calcul de cumpărători. Acesta este primul lucru verificat

Citește și: Peste 16.000 de locuințe noi în 2020 în Capitală și împrejurimi? Un nou record poate să apară pe piața locală

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])