Proiect finalizat și vândut integral în București. Dezvoltatorul vrea să lanseze trei ansambluri noi cu peste 2.500 de unități

Dezvoltatorul Prima Development Group a finalizat proiectul Boemia Apartments din Capitală și a făcut predarea apartamentelor către proprietari.

Boemia Apartments

Ansamblul rezidențial de mici dimensiuni, situat în apropiere de centrul orașului pe Bulevardul Mărășești, cuprinde 75 de apartamente. Este vorba despre locuințe cu 2 și 3 camere și de duplexuri, gândite pentru un stil de viață neo-boem.

Lucrările au fost demarate în 2019, iar investiția în acest proiect s-a ridicat la 8,5 milioane de euro. La ora actuală, Boemia Apartments este vândut integral.

Prima Development Group a mai lansat în București și proiectul Core Timpuri Noi. Lucrările au fost demarate în luna mai a anului trecut, investiția în cele 240 de apartamente care vor fi finalizate în 2021 fiind de 20 de milioane de euro.

Core Timpuri Noi

În total, grupul are în prezent 10 proiecte în derulare și își propune să finalizeze anul acesta 640 de apartamente în București și în Oradea. În următoarea perioadă, Prima Development Group intenționează, totodată, să lanseze trei proiecte noi în Capitală care vor însuma peste 2.500 de apartamente.

Dezvoltatorul este activ la nivelul pieței imobiliare de 15 ani și a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro.

Citește și: Încep înscrierile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021! Participă și câștigă unul dintre cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc

Citește și: PUZ-urile de sector din București, suspendate pentru un an. Primarul General: Este o victorie a societății civile împotriva unor rețele de interese

Citește și: Mai puțini bani pentru Noua Casă. Află bugetul pentru 2021 și câți cumpărători ar urma să beneficieze de Noua Casă 2021

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])