Proiectul de lux dezvoltat de Impact în București trece de faza a doua. Peste 30% dintre locuințe, pre-contractate

Proiectul Luxuria Residence, unul dintre cele mai mari aflate în dezvoltare în zona Expoziției din Capitală și primul pe segmentul premium lansat de Impact Developer&Contractor, trece de faza a doua de dezvoltare. 

S-a efectuat recepția pentru a doua fază de dezvoltare a proiectului Luxuria, ce include 268 de locuințe, de la studiouri și apartamente cu 2,3 și 4 camere și până la duplexuri și penthouse-uri, dispuse în patru clădiri.

La sfârșitul lunii iunie, 31% dintre unitățile aferente acestei etape erau pre-contractate, au anunțat reprezentanții companiei.

Impact Development & Contractor a început dezvoltarea acestui ansamblu, pe un teren de 22.500 de mp, în martie 2018. Lucrările sunt realizate în trei faze, ultima dintre acestea urmând să cuprindă două clădiri cu 130 de apartamente și să fie finalizată în aprilie 2021. În total, proiectul va include 9 clădiri cu 630 de apartamente.

Citește și: Încă 600 de apartamente în Pipera. Hub-ul de business al Bucureștiului care devine tot mai atractiv pentru dezvoltări rezidențiale

Citește și: One United Properties mizează pe rezidențial și renunță la componenta office din proiectul One Verdi Park

Citește și: Proiectul Timișoara 58, finalizat. Gran Via depășește 2.000 de apartamente livrate în România

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])