S-a dat startul pentru un proiect imobiliar de 10 milioane de euro în București

Dezvoltatorul Forty Management a demarat lucrările pentru construcția proiectului mixt Central District Viitorului 134.

Central District Viitorului 134 va fi amplasat pe un teren cu o suprafață de 2.200 de mp situat pe strada Viitorului și va cuprinde 40 de apartamente împărțite în două imobile, o clădire de birouri cu o suprafață de 700 de mp și 250 de mp de spații comerciale.

Proiectul le va oferi, totodată, locatarilor acces exclusiv la un teren de tenis, baschet și fotbal în nocturnă.

„Ne dorim ca Central District Viitorului să devină primul proiect rezidențial din România ce împletește dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană, ce vor purta semnăturile unor artiști consacrați de street art”, a declarat Ana Hogea, director de vânzări pentru dezvoltatorul Forty Management.

Dezvoltarea proiectului Central District Viitorului 134 va costa circa 10 milioane de euro, potrivit Economica.net.

Acesta nu este singurul proiect în care Forty Management intenționează să pună accent pe artă.

Recent, dezvoltatorul a cumpărat un teren în apropiere de Gara Băneasa unde intenționeaz să construiască un ansamblu rezidențial care ar urma să aibă o galerie publică de artă la parter unde artiștii români contemporani vor putea să-și expună gratuit lucrările.

Citește și: Prețurile apartamentelor continuă să crească. Excepție în Timișoara

Citește și: Un nou ansamblu rezidențial cu 800 de apartamente în nordul Capitalei

Citește și: Un nou proiect rezidențial exclusivist în București. Lucrările au fost demarate

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])