Speedwell continuă dezvoltarea proiectului Triama Residence

Ansamblul Triama Residence, dezvoltat de Speedwell în zona Bulevardului Basarabia din București, continuă să se extindă.

Dezvoltatorul anunță demararea fazei a II-a din proiect, care implică construirea unei noi clădiri. Lansarea acestei etape vine după vânzarea a 90% dintre apartamentele disponibile în prima fază a proiectului. Acestea urmează să fie livrate la sfârșitul anului.

“Prin intermediul proiectelor noastre, ne dorim să construim un standard înalt de calitate, comparativ cu ce are de oferit piața rezidențială la momentul de față. Suntem încântați să vedem că proiectele noastre sunt apreciate de clienți și ne ținem promisiunea în legatură cu nivelul de calitate oferit și termenele de livrare”, a declarat Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

Ansamblul se va finaliza în trei faze și va livra, în total, peste 200 de apartamente cu până la trei camere.

Din portofoliul Speedwell fac parte și proiectele Record Park din Cluj-Napoca, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu Vâlcea. În Capitală, dezvoltatorul are alte două proiecte MIRO și The Ivy.

Citește și: Pandemia, reflectată în numărul autorizațiilor. S-au eliberat aproape 17.900 în prima jumătate a anului

Citește și: Creșterea plafonului pentru Noua Casă la 140.000 de euro, de bun augur. Motivul pentru care nu cresc prețurile

Citește și: Un upgrade pentru TVA 5%, necesar odată cu Noua Casă. „Ar trebui să lucreze în tandem. Atunci, ar fi un pachet complet”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])