Stoc aproape epuizat în Greenfield Băneasa. Proiectul își continuă expansiunea până în 2028

Stocul de apartamente construite în proiectul Greenfield Băneasa în primele trei faze ale proiectului este aproape epuizat.

Din cele 2.548 de apartamente finalizate până în prezent în cele trei faze ale proiectului Greenfield Băneasa, cel mai mare din portofoliul dezvoltatorului Impact Developer & Contractor, doar 33 de unități mai erau disponibile la începutul acestei luni, cele mai multe dintre ele fiind locuințe cu 4 camere.

„Greenfield este un proiect foarte apreciat atât datorită calității construcției, dar și a facilităților oferite. În curând terminăm stocul de apartamente și ne vom axa pe Noul Greenfield. În prezent, pentru cele 33 de unități încă disponibile în stoc, avem discuții avansate, care se vor concretiza în perioada imediat următoare, dacă nu vor apărea situații neprevăzute cauzate de virusul COVID-19”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Greenfield Băneasa este un proiect aflat în dezvoltare în zona de nord a Capitalei încă din anul 2007. Extinderea acestuia urmează să continue până în 2028, potrivit planurilor anunțate de companie.

Noul Greenfield, așa cum îl numește Apostol, va include soluții specifice unui proiect green – utilizarea pe scară largă a energiei regenerabile, clădiri și sisteme cu eficiență energetică ridicată, gestionarea eficientă și durabilă a apei, gestionarea deșeurilor, soluții de transport cu emisii reduse, soluții pentru casă inteligentă și oraș inteligent.

Impact Developer & Contractor își propune, totodată, să dezvolte aici în următorii ani un centru comunitar cu zonă comercială și de servicii, centru de fitness și SPA, școală și grădiniță de stat, zone de promenadă și de recreere.

Citește și: Venituri cu 35% mai mari în primele nouă luni pentru Impact Developer & Contractor. S-au tranzacționat 258 de unități în două proiecte

Citește și: Impact Developer & Contractor intră pe piața din Iași. „Vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes”

Citește și: Proiectul de lux dezvoltat de Impact în București trece de faza a doua. Peste 30% dintre locuințe, pre-contractate

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])