Un nou ansamblu exclusivist în Brașov. Valoarea de piață a proiectului, 31 de milioane de euro

Dezvoltatorul Nordis Group lansează un nou ansamblu exclusivist, de această dată, în Brașov.

Proiectul Nordis Brașov cuprinde un hotel și apartamente rezidențiale. Autorizația de construire a fost obținută deja, iar lucrările vor începe în această primăvară, urmând să fie finalizate în 2023.

Complexul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 13.000 de mp din zona Drumul Poienii. Acesta urmează să fie format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălțime. În total, Nordis Brașov va cuprinde 158 de camere de hotel și 43 de apartamente.

Proiectul dezvoltatorului specializat în imobile de lux cuprinde și un SPA de 900 de mp, o piscină infinity cu vedere panoramică, alături de restaurante tradiționale și fine-dining, cinema room și trei săli de conferință. La acestea se adaugă un spațiu de joacă pentru copii și o sală de fitness.

Valoarea de piață a proiectului Nordis Brașov este estimată la 31 de milioane de euro.

Potrivit dezvoltatorului, investitorii pot achiziționa camere de hotel, cu un randament de 7% pe an. Ulterior, Nordis Group închiriază proprietățile oferind o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

Acesta nu este singurul complex de la munte al grupului. În portofoliul său se află și ansamblul Nordis Sinaia, care cuprinde și el camere de hotel și apartamente rezidențiale. Încă din vara anului trecut, peste 60% dintre unitățile disponibile erau deja pre-contractate.

Proiectul Nordis Sinaia este localizat aproape Cota 1400

Luna trecută, dezvoltatorul a anunțat și finalizarea unui imobil de lux în Capitală, în cartierul Primăverii. Investiția s-a ridicat la 8 milioane de euro, iar construcția a durat cinci luni.

Citește și: Încep înscrierile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021! Participă și câștigă unul dintre cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc

Citește și: Cum au mers vânzările Sotheby’s International Realty în România anul trecut? Valoarea portofoliului: 620 milioane euro

Citește și: Mersul pieței rezidențiale de lux, din perspectiva unui dezvoltator cu peste 850 de locuințe în fază de construire și alte 2.100 în plan

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])