Un nou ansamblu rezidențial cu 800 de apartamente în nordul Capitalei

Lucrările de construcție pentru prima fază din proiectul rezidențial The Ivy din portofoliul dezvoltatorului Speedwell sunt pregătite pentru demarare. Primul bloc va fi livrat în vara lui 2022.

Ansamblul rezidențial The Ivy este localizat pe strada Jandarmeriei, în apropierea pădurii Băneasa din nordul Bucureștiului.

Acesta va fi dezvoltat în patru faze, prima dintre ele urmând să cuprindă două clădiri cu 228 de apartamente.

La finalizare, proiectul va include 800 de unități, de la studiouri la apartamente cu 2, 3, 4 camere și penthouse-uri, care vor fi distribuite în 10 clădiri.

Antreprenorul general implicat în construcția acestui proiect este BTDConstruct & Ambient, iar pentru vânzarea apartamentelor Speedwell colaborează cu compania de consultanță imobiliară Knight Frank România.

Dezvoltatorul construiește în vecinătatea ansamblului rezidențial The Ivy și proiectul office Miro. Speedwell mai are în portofoliu și ansamblul Triama Residence din București, dar este prezent și în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara și Râmnicu Vâlcea.

Citește și: Prețurile apartamentelor continuă să crească. Excepție în Timișoara

Citește și: Un nou proiect rezidențial exclusivist în București. Lucrările au fost demarate

Citește și: Aproape 70% dintre tranzacții, încheiate din fonduri proprii după starea de urgență. Cel mai atractiv segment de piață

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])