Un nou proiect Gran Via în București. „Plănuim să începem construcția în acest an”

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate a cumpărat un teren în imediata vecinătate a Autostrăzii Urbane din nordul Capitalei. Va construi aici al patrulea proiect din portofoliul său localizat în București și al cincilea din țară.   

„Noul teren în suprafață de 2.395 mp ne va permite construcția unui proiect, de 90 de apartamente, pentru care plănuim să începem construcția în acest an, cu termen de livrare 24 de luni de la debutul lucrărilor”, a declarat Antoanela Comșa, General Manager Gran Via România.

Noul proiect va fi localizat pe strada Fabrica de Gheață din apropierea Lacului Plumbuita, iar locuințele vor avea vedere directă la lac și la parcul cu același nume.

Noul proiect Gran Via din București, de pe strada Fabrica de Gheață

Ansamblul va cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere și, prin proximitatea Autostrăzii Urbane, ar putea reprezenta o alternativă accesibilă de locuire pentru cei care vizează zona Aviației, potrivit dezvoltatorului.

Gran Via este un brand cu 15 ani de prezență pe piața din România. Dezvoltatorul este cunoscut pentru reconversia mai multor foste loturi industriale din Capitală în proiecte rezidențiale.

Primul proiect Gran Via a fost construit pe fosta platformă Frigocom din sectorul 6. În prezent, Timișoara 58 cuprinde 800 de apartamente.

Proiectul Timișoara 58 din Sectorul 6 al Capitalei

A doua dezvoltare a fost Gran Via Park, proiect localizat în vecinătatea mall-ului Plaza România și construit în locul fostei fabrici Electrotehnica. Acesta este cel mai mare proiect al dezvoltatorului din România, cu 1.000 de apartamente finalizate și alte 220 în lucru.

Până acum au fost livrate și vândute 1.000 de apartamente în Gran Via Park

Al treilea ansamblu rezidențial a fost construit pe lotul industrial Paste Băneasa. Este vorba despre Aviației Apartments din sectorul 1. În cazul său, au fost livrate 291 de apartamente la finalul anului 2019, iar faza a doua care va cuprinde 80 de apartamente se află în curs de avizare.

Proiectul Aviației Apartments se află în zona de nord a Capitalei

Noul ansamblu rezidențial care urmează să fie construit pe strada Fabrica de Gheață este al patrulea din București pentru dezvoltatorul de origine spaniolă și al cincilea din România.

Gran Via Marina este primul proiect dezvoltat în afara Capitalei de Gran Via

Gran Via lucrează și la un proiect în Constanța, numit Gran Via Marina. Prima fază va fi predată în această primăvară, iar la finalizare ansamblul va cuprinde 1.000 de apartamente.

Citește și: DEZVOLTATORUL VIITORULUI. Transformă foste fabrici în ansambluri rezidențiale care dau un suflu nou orașului. „Proiectele nu se construiesc pentru un an sau 10 ani. Se construiesc pentru cel puțin 50 de ani”

Citește și: Noi premii dedicate dezvoltatorilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Citește și: DEZVOLTATORUL VIITORULUI. Puterea amenajărilor interioare în proiectele rezidențiale. Ce își doresc, de fapt, cumpărătorii?

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])