Un nou proiect rezidențial exclusivist în București. Lucrările au fost demarate

Dezvoltatorul One United Properties lansează un nou proiect exclusivit în București, de această dată localizat pe Aleea Modrogan, aflată la doi pași de Piața Victoriei și de Parcul Kiseleff.

One Modrogan

Este vorba despre un ansamblu rezidențial de tip boutique care va cuprinde trei blocuri cu regim de înălțime redus (3 etaje cu 4 retras), numit One Modrogan.

Autorizația de construire pentru acest nou proiect exclusivist a fost obținută de dezvoltator în luna septembrie a acestui an. Tot atunci au fost demarate de lucrările pentru One Modrogan.

„One Modrogan reprezintă un proiect unic atât pentru noi, ca dezvoltatori, cât și pentru viitorii proprietari. În primul rând pentru că un teren într-o astfel de zonă este disponibil extrem de rar, poate o dată la 20 de ani. De asemenea, ansamblul rezidențial pe care îl vom dezvolta aici se conturează ca o adevărată referință culturală, un simbol arhitectural al Bucureștiului modern, un proiect pe care îl vom fi finalizat în decurs de 8 ani de la achiziția terenului”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties.

Dezvoltatorul are mai multe proiecte demarate în Capitală. Printre acestea se numără One Peninsula, un club rezidențial exclusivist pentru care lucrările au fost demarate în luna august. Acesta va include 125 de apartamente dispuse în 17 blocuri cu regim de înălțime redus și opt vile. Valoarea de piață a investiției este de 146 milioane de euro.

One Peninsula

Un alt exemplu este One Verdi Park, pe care dezvoltatorul a decis cu puțin timp în urmă să-l transforme dintr-un proiect multifuncțional într-unul rezidențial.

One Verdi Park

One United Properties are un portofoliu ce cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+, cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde de euro. Recent, dezvoltatorul a anunțat o majorare de capital de până la 70 de milioane de euro.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])