Vânzări-record pentru faza doi a complexului Nordis Mamaia

Majoritatea covârșitoare a celor care au încheiat tranzacții în luna august sunt români, iar mai bine de jumătate sunt antreprenori.

Dezvoltatorul autohton Nordis Group a anunțat atingerea unui volum-record de vânzări pentru cea de-a doua etapă a complexului rezidențial-hotelier Nordis Mamaia, ce poartă numele Mamaia Dune (foto). Astfel, în aproximativ trei săptămâni de la lansarea sa oficială, peste 100 de unități au fost precontractate în cadrul noii faze de dezvoltare. „Valoarea acestora se ridică la peste 10 milioane de euro. Cea mai mare tranzacție înregistrată cu un singur investitor este de 11 unități, în valoare de 1 milion de euro, iar cea mai scumpă unitate vândută către un alt client este un apartament cu un preț de 266.000 de euro + TVA”, explică reprezentanții companiei. În ceea ce privește profilul clienților, 98% sunt cumpărători români, 60% sunt antreprenori, iar 50% au vârste de până în 45 de ani.

„Avem încă o dată o confirmare a viziunii, a strategiei și a investițiilor făcute până acum în toate proiectele Nordis. Din momentul lansării oficiale a vânzărilor pentru a doua etapă a Nordis Mamaia, respectiv pe data de 2 august și până astăzi, ne bucurăm că am primit un feedback pozitiv. Bineînțeles, ne așteptam la rezultate pozitive, însă, surprinzător a fost timpul record de trei săptămâni în care am precontractat peste 100 de unități. De asemenea, suntem în plin sezon de vară, concedii, o perioadă uniformă în graficele imobiliarelor, care nu înregistrează schimbări notabile. Pentru noi este un vot de încredere din partea clienților deoarece 37% din cumpărători sunt deja clienți existenți Nordis, fapt care nu poate decât să ne stimuleze să ridicăm ștacheta mai sus din punct de vedere al serviciilor pe care le vom oferi clienților, investitorilor și turiștilor.”

Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group

 

Sală polivalentă, patinoar și servicii medicale

Cu o suprafață totală de peste 90.000 de metri pătrați construiți, Mamaia Dune va fi o zonă exclusiv rezidențială, beneficiind de facilități precum plajă proprie de peste 16.000 metri pătrați, piscine pentru copii și adulți, spații de joacă pentru copii atât în interior, cât și în exterior, after school, restaurante, cafenele, dar și o zonă de promenadă. De asemenea, ansamblul pune la dispoziția rezidenților, pe lângă spațiile de recreere, terenuri de squash și servicii medicale – de la kinetoterapie și tonifiere musculară până la recuperare medicală și tratamente speciale. „Ansamblul Nordis Dune se distinge prin câteva elemente unice, cum ar fi: una dintre puținele săli polivalente din țară, cu o capacitate de peste 1.000 de locuri dedicate evenimentelor de mare anvergură pe tot parcursul anului, un patinoar deschis în sezonul rece, dar și cel mai luxos casino de pe litoral. De asemenea, turiștii și rezidenții se vor putea bucura de Târgul de Crăciun organizat în complex”, completează oficialii Nordis Group.

Despre Nordis Group
Nordis Group este un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din șapte entități: Nordis Development, Nordis Architecture, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Hotels, Nordis Travel și Nordis Property Management.

 

Citește și: Nordis Mamaia, evaluat la 157 milioane de euro. Rezultatul înregistrează o creștere de 25% pe an

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])