Venituri cu 35% mai mari în primele nouă luni pentru Impact Developer & Contractor. S-au tranzacționat 258 de unități în două proiecte

Impact Developer & Contractor a încheiat primele nouă luni ale acestui an cu venituri din vânzarea de locuințe în valoare de 135,3 milioane de lei, în creștere cu 35% față de perioada similară din 2019.

Evoluția se datorează unei creșteri cu 23% a volumului de vânzări, ajungând la un total de 258 de unități tranzacționate – apartamente, plus parcările și terenurile de curte aferente pachetului.

Dintre cele 258 de locuințe vândute, 156 au fost contractate în Greenfield Băneasa, ansamblu situat în zona de nord a Capitalei, iar 102 unități în proiectul Luxuria Residence din zona Expoziției.

În plus, până la finalul lunii septembrie au fost încheiate precontracte și rezervări pentru alte 217 apartamente în Greenfield și Luxuria, cu o valoare de 120,6 milioane de lei, estimate a se transforma în venituri în perioada T4 2020-2022.

„Impact Developer & Contractor își menține evoluția pozitivă într-o perioadă dominată de incertitudine, raportând vânzări și profit operațional în creștere în cadrul proiectelor rezidențiale dezvoltate”, a explicat CEO-ul Sorin Apostol.

„Primele nouă luni ale acestui an au adus în plus o schimbare în structura vânzărilor, ansamblul premium Luxuria mărindu-și contribuția la 40%. Ansamblul Greenfield generează în continuare o pondere semnificativă din venituri, de circa 60%, iar în viitorul apropiat ne așteptăm să înregistrăm vânzări importante și în Constanța, în proiectul Boreal Plus”, a mai spus el.

Anul acesta a și început construcția celor 18 vile de lux care vor face parte din ansamblul Boreal Plus. Acestea urmează să fie livrate în prima jumătate a anului viitor.

Vile de lux în proiectul Boreal Plus din Constanța.

A fost obținută, de asemenea, autorizația pentru primele două faze de blocuri, care vor aduce pe piață 341 de apartamente. În prezent este dezvoltată prima fază.

Impact Developer & Contractor a cumpărat, totodată, un teren de circa 19.000 de mp în cartierul Copou din Iași pe care a anunțat că va replica modelul Greenfield Băneasa, ansamblu pe care îl dezvoltă din 2007.

Citește și: 500.000 de euro pentru spațiile verzi dintr-un ansamblu rezidențial din București

Citește și: Zona din București unde prețurile au crescut cu aproape 21% într-un an

Citește și: Apartament cu grădină sau cu acces la piscină? Ce se caută la marginea Bucureștiului

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])