Wallberg Properties continuă dezvoltarea proiectului din Brașov. „Interesul mare ne obligă să accelerăm”

Wallberg Properties continuă dezvoltarea proiectului Sunnyville din Brașov, demarat în 2015.

Dezvoltatorul a obținut recent autorizația de construire pentru Sunnyville Plus și intensifică acum pregătirea lucrărilor la faza a treia din proiect.

Sunnyville Plus va fi, în fapt, o clădire cu 74 de apartamente, de la studiouri la apartamente cu până la 4 camere și duplexuri. Valoarea proiectului este estimată la 7,6 milioane de euro.

„Organizarea șantierului este în curs de finalizare, astfel încât suntem pregătiți să demarăm construcția în decurs de câteva săptămâni”, a declarat Claudiu Urea, director operațional Sunnyville, potrivit Economica.

„Estimăm o intensificare a ritmului de dezvoltare și credem că putem să încheiem proiectul în prima jumătate a anului 2022. Interesul mare ne obligă să accelerăm, 40% din apartamente sunt deja rezervate”, a mai menționat el.

Proiectul din Brașov include, pe lângă Sunnyville Plus, și clădirile Sunnyville Residence și Garden, în total depășind 250 de unități.

Sunnyville Garden a obținut premium pentru „Cel mai bun ansamblu rezidențial mass market” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020.

Wallberg Properties dispune de 16 ani de prezență pe piața imobiliară și are un proiect în dezvoltare și în Timișoara. Este vorba despre XCity Towers, primul ansamblu cu turnuri rezidențiale de pe plan local, demarat în 2018 care la finalizare va cuprinde 955 de unități. Primul turn a fost rezervat aproape în totalitate, iar reprezentanții grupului anticipează că până a sfârșitul anului 60% din apartamentele din cel de-al doilea, pentru care lucrările au fost deja demarate, vor fi pre-contractate.

Citește și: Cum merg vânzările, după lockdown, într-unul dintre marile proiecte din Timișoara? Ehling, XCity Towers: Iulie a fost o lună bună

Citește și: Peste 48.000 de imobile vândute într-o lună. Top 10 județe cu cele mai multe tranzacții

Citește și: Luna septembrie a adus scumpiri în trei mari orașe din țară. Piața din Capitală se menține relativ stabilă

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])