Prime Kapital accelerează dezvoltarea proiectului Avalon Estate din nordul Capitalei

Reprezentanții Prime Kapital anunță accelerarea fazelor de dezvoltare pentru proiectul rezidențial Avalon Estate, amplasat pe un teren de peste 8 hectare, situat la doi pași de zona de birouri a unuia dintre principalii poli de business din Capitală, Pipera.

ansamblul avalon estate

Astfel, s-a decis obținerea autorizației de construire pentru întreg ansamblul care va cuprinde, în final, 733 de unități, nu pentru fiecare fază în parte, pe fondul cererii ridicate. „Cererea ridicată pentru locuințele din Avalon Estate ne-a convins să solicităm o singură autorizație de construire”, a declarat Maggie Kirshoff, Residential&Office Manging Director Prime Kapital.

„Am fost foarte mulțumiți de reacțiile potențialilor clienți și de rezultatele pozitive ale ofertei de pre-vânzare și am luat decizia să accelerăm fazele proiectului în concordanță cu vânzările”, a mai adăugat Kirshoff.

Lucrările pentru amenajarea spațiilor verzi au fost începute deja din 2018. În prezent, stocul de unități disponibile în oferta de pre-vânzare, respectiv 38, a fost epuizat, conform dezvoltatorului. Townhouse-urile din cadrul Avalon Estate au fost rezervate în proporție de 50%, iar apartamentele Parkview în proporție de 67%.

Avalon Estate a fost primul proiect rezidențial anunțat de Prime Kapital pe piața locală, dezvoltatorul promițând astfel construcția celui mai mare ansamblu integrat din București. Acesta se adresează, în special, familiilor cu copii, cuplurilor și tinerilor profesioniști, și va cuprinde un mix de locuințe – de la vile la townhouse-uri și apartamente. Primele unități ar urma să fie finalizate, potrivit estimărilor inițiale, în 2020.

Citește și: 2018 vs 2019 – Maggie Kitshoff, Prime Kapital, despre primele ansambluri din România ale dezvoltatorului și obiectivele anului viitor. „Piața rezidențială va menține o traiectorie ascendentă”

Citește și: Peste 1 milion de oameni vor avea de suferit, dacă această ordonanță va fi abrogată, spune președintele FPSC

Citește și: Evoluția prețurilor apartamentelor în mai 2019. Scăderi în București și la nivel național, dar creșteri în alte centre regionale

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])