Prime Kapital dă startul lucrărilor în București pentru un proiect cu peste 400 de apartamente

Dezvoltatorul Prime Kapital a dat statul lucrărilor pentru construcția proiectul Marmura Residence, amplasat în cartierul Bucureștii Noi din Capitală, în vecinătatea stației de metrou Jiului. Anunțul privind obținerea autorizației de construire a fost făcut la începutul lunii septembrie a anului trecut.

Marmura Residence este al doilea proiect anunțat pe piața locală de Prime Kapital, după debutul pe acest segmentul rezidențial făcut odată cu ansamblul Avalon Estate localizat în nordul Bucureștiului, în zona Pipera-Aviației.

Valoarea proiectului, care va fi construit pe terenul fostei fabrici Marmura, este de peste 50 de milioane de euro. Până la ora actuală au fost semnate 125 de contracte de rezervare. Astfel, 65% dintre apartamentele puse în vânzare și-au găsit cumpărători.

„Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureștii Noi și o redăm comunității. Proiectul prevede investiții în zone verzi publice, spații atractive de socializare, mobilier stradal și o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei, care va fi donată administrației publice”, Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Proprietarii vor putea să se mute în noile locuințe începând cu trimestrul al treilea al anului viitor. La finalizare, Marmura Residence va cuprinde cinci clădiri cu 465 de studio-uri duble, apartamente cu 2,3 sau 4 camere și duplex-uri, 509 locuri subterane de parcare, 1.700 de mp de spații de retail și servicii și 5.000 de mp de spații verzi și terase, alături de o zonă de recreere pentru rezidenți.

Citește și: Anunțul ministrului Finanțelor despre Prima Casă. Ce criterii de eligibilitate vor fi luate în calcul?

Citește și: STUDIU- Principalii factori care au influențat piața imobiliară în 2019. „România nu se află într-o situație de boom imobiliar, nici nu va intra într-o criză”

Citește și: Ce câștiguri au avut agenții imobiliari în 2019? 7% au obținut aproape 4.200 de euro lunar

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])