Prime Kapital lansează al doilea proiect rezidențial în România. Primele unități vor fi predate în 2020

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital lansează al doilea proiect rezidențial în România. Lucrările de construcții vor începe în primăvara anului viitor, iar primele unități vor fi predate în 2020.

marmura residence ansamblu rezidential

Ansamblul rezidențial, numit Marmura Residence, va fi localizat în zona Bucureștii Noi din Capitală, în vecinătatea stației de metrou Jiului, pe un teren cu o suprafață de 1,5 hectare.

Acesta va cuprinde 458 de apartamente, de la studio-uri duble, la locuințe 2, 3 sau 4 camere, iar rezidenții se vor bucura de spații verzi generoase, cu o suprafață totală de 5.700 de mp.

Marmura Residence va include o zonă de retail și servicii, cu o suprafață de 1.700 de mp, și 1.000 de mp de spații de coworking.

marmura residence prime kapital

„Zona Bucureștii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale Capitalei, cu infrastructură solidă, la a cărei dezvoltare au contribuit proiectele rezidențiale și de birouri apărute în ultimii ani”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director al Prime Kapital.

„Marmura Residence răspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari – divertisment, spații comerciale, spații de coworking, terase și zone verzi generoase. Obiectivul este ca proiectul să devină un hub important în zonă, atât datorită locuințelor de calitate, cât și spațiilor comunitare care vor putea găzdui întâlniri, evenimente și expoziții”, a mai adăugat Kitshoff.

Primul proiect rezidențial Prime Kapital în România a fost lansat pe parcursul anului 2018. Este vorba despre Avalon Estate, un ansamblu situat în zona Pipera ce va cuprinde vile, townhouse-uri și apartamente.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])