Primele contracte în ansamblul mixt Timpuri Noi Square

Vastint România a încheiat contracte de închiriere cu dcs plus și Impact Hub București pentru o suprafață totală de 3.350 de metri pătrați de spațiu de birouri în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București.

Timpuri Noi Squaredcs plus, jucător global în furnizarea soluțiilor IT pentru industria de turism și călătorii, a închiriat o suprafață de 1.675 de metri pătrați de spații de birouri în Timpuri Noi Square, ansamblu mixt office-rezidențial dezvoltat de Vastint, cu o componentă de 50.000 de metri pătrați de locuințe. dcs plus este primul chiriaș anunțat în ansamblu. ”Această tranzacție confirmă tendința preconizată de CBRE conform căreia companiile de pe piața locală caută un mediu de lucru îmbunătățit, care să aducă un echilibru între viața de birou și cea personală, prin plasarea angajaților pe primul loc în lista de priorități. În același timp, confirmă calitatea proiectului din punct de vedere al amplasamentului, facilităților și specificațiilor tehnice de înaltă calitate”, spune Mihai Păduroiu, Head of Advisory & Transaction Services CBRE,

Impact Hub București a închiriat de asemenea 1.675 de metri pătrați de spații office. Compania oferă spații de lucru în comun premiate, o comunitate de minți antreprenoriale, programe de dezvoltare și accelerare a afacerilor, oportunități de crowdfunding, formate de conferințe inovatoare și spațiu de evenimente inedite.

Eduard Turcoman, Broker Senior la Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: “Impact Hub București își va reloca activitățile în Timpuri Noi Square pe parcursul trimestrului trei al acestui an. Au ales proiectul Vastint datorită etajelor eficiente și a nevoii de a activa într-un ansamblu de birouri de Clasa A localizat în centrul orașului”.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 de metri pătrați de spațiu rezidențial.

“Cei doi chiriași au fost atrași în special de faptul că aceste clădiri de birouri oferă un mediu de lucru de înaltă calitate și sunt combinate cu spații comerciale și de servicii publice, toate integrate într-o plaza dinamică și primitoare de recreere și distracție. Un loc pentru reuniuni, pentru întâlniri și interacțiuni, un loc plăcut pentru a munci și pentru a te relaxa. Abundența de facilități din zonă – precum conexiunile extrem de convenabile pentru mijloacele de transport public, centre educaționale, spitale, centre comerciale și piețe, parcurile Carol și Tineretului, bănci importante și hub-uri administrative viitoare – sunt de asemenea foarte apreciate”, declară Antoniu Panait, director general Vastint România.