Proiectul Parcului20 avansează. Se dă startul vânzărilor pentru locuințele din faza a doua de dezvoltare

Locuințele din prima fază a proiectului Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției din București de Cordia România, au fost vândute în proporție de peste 70%. Acum, se dă startul vânzărilor pentru apartamentele din faza a doua. Lucrările de construcții aferente acesteia vor fi demarate până la sfârșitul anului.

„Lucrările la prima fază a proiectului Parcului20 sunt aproape gata, conform graficului și fără întârzieri și ne pregătim de recepție”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România și Spania și membru în Consiliul de Administrație al Cordia.

„Prima fază a proiectului este vândută în proporție de peste 70% și anunțăm începerea vânzărilor pentru a doua fază a Parcului20, compusă din 220 de apartamente destinate segmentului mediu-superior al pieței rezidențiale. Pentru noi, aceasta este o mare reușită în contextul generat de pandemia de COVID-19. Am observat că, de la finalul perioadei de izolare din mai 2020, interesul cumpărătorilor pentru acest segment este ridicat și că aceștia pot obține finanțarea necesară achiziției”, a mai adăugat Gomez.

cordia romania ansamblu rezidential parcului20

Parcului20 va include la finalizare 485 de apartamente, toate echipate cu sisteme smart home, alături de o grădină privată de peste 3.000 de mp, stații de încărcare pentru autoturismele electrice, spații de parcare pentru biciclete, o grădină yoga și echipamente pentru exerciții calistenice.

Investiția în acest proiect se ridică la 40 de milioane de euro. Cordia are, totodată, un plan de investiții de 120 de milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale pe cinci loturi de teren achiziționate în zona central-nordică a Bucureștiului, care vor genera dezvoltarea pe termen mediu a 2.000 de apartamente. În plus, compania are alocat un buget de 40 de milioane de euro pentru achiziția de terenuri în București. Cordia România face parte din grupul Futureal, activ și în Ungaria, Polonia și Spania.

Citește și: „Atenție, se închid ușile!” – Avem metrou în Drumul Taberei. Cum stăm cu cererea și care sunt prețurile solicitate în zonă?

Citește și: În cât timp se vinde un apartament în București și Cluj-Napoca? Marja de negociere practicată

Citește și: Piața chiriilor la începutul toamnei. Aproape 14.000 de apartamente își așteaptă chiriașii în patru mari orașe

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])