Proiectul Timișoara 58, finalizat. Gran Via depășește 2.000 de apartamente livrate în România

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate trece, în 2020, de pragul de 2.000 de apartamente livrate pe piața din România, odată cu finalizarea ultimei faze din proiectul Timișoara 58.

Timișoara 58 a fost dezvoltat pe terenul fostei platforme industriale Frigocom din Sectorul 6 al Capitalei, începând cu anul 2013. Acesta a trecut prin patru faze de construcție, ultima implicând 300 de noi apartamente.

În total, proiectul a necesitat o investiție de 45 de milioane de euro și cuprinde șapte blocuri cu 800 unități, de la garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere și până la apartamente de tip duplex.

Gran Via este un brand cu 15 ani de activitate pe piața din România, specializat în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale. Din portofoliul său fac parte și ansamblurile Gran Via Park și Aviației Apartments, ambele dezvoltate în București, respectiv Gran Via Marina din Constanța.

Citește și: Tranzacție de 7,2 milioane de euro în București. Se pregătește un nou proiect lângă Piața Presei

Citește și: Proiectul Parcului20 avansează. Se dă startul vânzărilor pentru locuințele din faza a doua de dezvoltare

Citește și: Impactul pandemiei pe piața chiriilor din București. Diferențe importante între segmentul office și cel rezidențial

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])