Qualis Proprieties continuă lucrările de extindere

Primul proiect din cadrul Qualis Proprieties – Qualis I Tractorul, din Brașov, se extinde. În prezent, 80% dintre unitățile locative disponibile în următoarea etapă, din cadrul proiectului Qualis I Tractorul, sunt deja rezervate. Suprafaţa totală de teren alocată dezvoltării este de 2.7 hectare. Extinderea proiectului numără 276 de unități locative și 1000 mp de spații comerciale, iar lucrările vor fi finalizate integral până în anul 2023. Valoarea de piaţă a întregului proiect, care cuprinde și cele 170 de apartamente livrate în prima etapă este estimată la 30 milioane de euro.

“În proiectul pe care îl începem anul acesta avem deja un grad de rezervare de peste 80%, iar acest lucru s-a întâmplat de la începutul anului 2021. Dacă în 2020 a existat o perioadă de reticență pentru că nimeni nu știa ce se va întâmpla, cât va dura, acum odată cu începutul anului 2021, când ne-am dat seama că trebuie să ne reluăm viața cotidiană așa cum eram obișnuiți înainte, s-a observat un apetit ridicat pentru achizițiile de locuințe, cred eu, în mare măsură pentru că oamenii au stat în casă, au conștientizat anumite limitări ale spațiului și și-au dat seamă că este nevoie de o astfel de investiție. Și aici mă refer la diferite tipuri de clienți. Avem clienți care fac o a doua achiziție. ” Dragoș Țigău, general manager Qualis, Brașov.
Aici poți urmări integral cea mai recentă ediție a emisiunii ImoExpert:

Noile tendințe, în care oamenii se raportează la conceptul de cumpărare al unei case și interesul pe care cumpărătorii continuă să îl arate față de unitățile locative din Brașov, îl determină pe dezvoltator să accelereze implementarea unor proiecte noi.

Planurile de dezvoltare continuă, astfel că, în acest moment se lucrează la conceptul pentru un proiect premium ce se adresează persoanelor cu venituri peste medie. Valoarea de piață a proiectului este estimată la peste 60 de milioane de euro. Proiectul urmează să fie lansat la finalul anului 2021.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])