[Manager de agenție] Rafaela Nebreda, Imoteca: ”Ne-am consolidat poziția în top 3”

Managing partner-ul Imoteca spune că piața rezidențială din România a făcut pași importanți în sensul maturizării și creșterii calitative.

rafaela nebreda imotecaCând o întrebi care consideră că este realizarea din 2016 de care este foarte mândră, Rafaela Nebreda, managing partner în cadrul companiei de consultanță imobiliară Imoteca, spune că este vorba de faptul că firma și-a consolidat poziția în top 3 companii de real estate pe segmentul rezidențial în București.

CPI: Cu ce considerați că se diferențiază agenția dumneavoastră în piața imobiliară?

 Ne diferențiem prin servicii premium integrate.

CPI: Care considerați că este viziunea care vă diferențiază ca manager de agenție? 

 Încrederea, respectul și atașamentul față de echipă.

CPI: Transmiteți un mesaj comunității imobiliare din România.

 Sunt încrezătoare că și 2017 va continua în același trend ascendent, atât la nivel de rezultate în cifre, cât și în ceea ce privește îmbunătățirea calității serviciilor și a relațiilor de colaborare între agenții. Cred că piața din București și din România, a făcut pași importanți în sensul maturizării și al creșterii calitative.

Despre proiectul Manager de Agenție

Echipa Imobiliare.ro a crezut încă de la început în dezvoltarea unei comunități imobiliare puternice, a unui grup în care sunt bineveniți toți cei care se regăsesc în valorile sale.

Evenimentul CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și platforma Conținut pentru Profesioniștii în imobiliare, hub.imobiliare.ro, sunt două dintre acțiunile ample care s-au născut pentru a sprijini dezvoltarea domeniului imobiliar.

Scopul proiectului Manager de agenție este de a duce această cunoaștere a brokerilor și agenților imobiliari la un nivel mai profund, pornind de la valorile și viziunea lor, în primul rând.