Răzvan Ionescu este noul director de marketing al Impact Developer&Contractor

Răzvan Ionescu, fost director de marketing B2B în cadrul companiei Telekom România, se alătură echipei dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor.

razvan ionescu impact

Răzvan Ionescu va ocupa funcția de director de marketing pentru dezvoltatorul cu 27 de ani de activitate pe piața imobiliară din România.

„Este o onoare și, în același timp, o provocare să îmi încep activitatea în domeniul imobiliar, în echipa unui dezvoltator de top. Sunt încântat să lucrez cu profesioniști experimentați ai industriei, alături de care să contribui la creșterea companiei”, a declarat Ionescu, potrivit unui comunicat de presă.

„Prioritățile mele pentru perioada următoare vor fi crearea și implementarea unor strategii individualizate de marketing pentru ansamblurile rezidențiale din portofoliul Impact, adaptate la poziționarea unică a fiecărui proiect și la targetul de cumpărători”, a mai menționat acesta.

Ionescu are o experiență de 14 ani în industria telecomunicațiilor unde a mai ocupat funcții precum Marketing Director Business Segment, Director de Strategie și M&A sau Director Regulatory Affairs.

Impact Developer&Contractor are la activ 17 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând 450.000 de mp construiți și 4.000 de unități livrate.

Planul ansamblului rezidențial Greenfield
Foto: greenfieldresidence.ro

Cel mai mare proiect din portofoliul companiei este cartierul Greenfield Băneasa din București, care va cuprinde la finalizate 6.000 de locuințe.

Tot în Capitală, dezvoltatorul a demarat lucrările pentru ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Rezidențial, poziționat pe segmentul premium. Acesta va include 630 de apartamente de lux.

faze proiect luxuria domenii residence
FOTO: luxuria-residence.ro

Potrivit planurilor dezvoltatorului, în prima fază, mai exact în perioada martie 2018-ianuarie 2020, ar urma să fie finalizate 232 de apartamente.

Citește și: Impact Developer&Contractor semnează un contract de antrepriză de 6 milioane de euro pentru șase imobile „la cheie”

Citește și: Cine va livra „la cheie” trei dintre clădirile din cadrul Luxuria Domenii Residence 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])