RE/MAX își extinde rețeaua cu câte o unitate în Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța

În urma lansării celor mai noi birouri – RE/MAX Pro, RE/MAX Dream Home și RE/MAX Orion, Clujul numără în prezent opt unități RE/MAX, Timișoara are două birouri, iar Constanța ajunge la trei francize ale brandului.

Biroul RE/MAX Pro, din Cluj-Napoca este condus de Ioana și Sorin Sucală, ambii având o amplă experiență în antreprenoriat, inclusiv imobiliare, respectiv management.
Primul obiectiv al celor doi constă în livrarea unor servicii premium de customer experience, prin îmbinarea cu succes a reprezentării exclusive, colaborării și tehnologiei. În ceea ce privește dezvoltarea businessului, aceștia vizează o echipă de peste 20 de agenți în RE/MAX Pro, respectiv deschiderea de noi birouri în regiune.

Cea mai nouă unitate din TimișoaraRE/MAX Dream Home este manageriată de Nicolae și Anda Șerban, doi antreprenori care au cochetat cu domeniul imobiliar în Suedia și Spania, unde au descoperit procesul de tranzacționare prin agenție.

RE/MAX Orion din Constanța este condusă de Ionuț Drăgan, care a activat timp de trei luni ca agent imobiliar într-un birou RE/MAX, anterior deciziei de a-și deschide propria unitate. Deși este la bază inginer ofițer maritim, acesta a ales să se dezvolte și să-și construiască un business în imobiliare, mizând pe colaborarea cu RE/MAX pentru beneficiile obținute în cadrul acestei rețele.

Compania RE/MAX a fost înființată în 1973 în Denver, iar astăzi are peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste de 2.000 birouri și 26.000 de agenți și continuă să se extindă.

Citește și: Complexul Premium Town Residence – un concept de locuire sănătos, marca Vasigur (P)

Citește și: One United Properties: “Vânzările de apartamente au crescut într-un ritm accelerat în T3 2021.” Compania și-a triplat profitul net în primele nouă luni din 2021

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])