RE/MAX România se extinde. Rețeaua ajunge la 50 de birouri

Reprezentanții rețelei de francize imobiliare RE/MAX anunță extinderea acesteia până la 50 de birouri la nivel național, din totalul de 110 vizate până în 2023. În prezent, RE/MAX România dispune de peste 400 de membri.

Un român care locuiește în Portugalia a achiziționat integral șapte francize RE/MAX. Este vorba despre Ștefan Csordaș care, deși are un background antreprenorial solid, nu dispune de experiență în domeniul consultanței imobiliare. Conform datelor companiei, 80% dintre cei care și-au deschis până acum un birou RE/MAX nu au activat anterior în real estate.

„Fiind rezident în Portugalia, unde RE/MAX este un brand foarte cunoscut, și având colaborări cu agențiile încă din anul 2014 m-a atras modelul de lucru, avantajele rețelei și regulile după care funcționează. Între timp, eu și soția mea ne-am hotărât să începem un business și în țara natală, iar căutând informații online despre prezența acestui brand în țară, am observat că nu există birouri în toate orașele. Așadar, ne-am propus să creăm o rețea de mai multe agenții, pe modelul celor întâlnite în Portugalia, am luat legătura cu reprezentanții RE/MAX România și am achiziționat, până în prezent, șapte francize”, a declarat Ștefan Csordaș.

Cinci dintre cele șapte birouri ale rețelei lui Csordaș, RE/MAX Gold, sunt deja operaționale, fiind localizate în Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad și Timișoara. Echipa cuprinde peste 20 de membri.

La Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019, eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung, brandul RE/MAX și reprezentanți ai acestuia au obținut, în total, șase trofee. Lista câștigătorilor poate fi consultată AICI.

Rețeaua de francize va fi reprezentantă și la dezbaterile din 12 iunie, din cadrul evenimentului CPI Timișoara 2019, de Sorin Horotan, Broker/Owner RE/MAX Corso. Află mai multe detalii și ÎNSCRIE-TE AICI la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare.

Citește și: Pachet de un milion de euro tranzacționat în primul an de activitate. Octavian Bădescu, RE/MAX Freedom Group, despre piața imobiliară, pericolul crizei și standardele de performanță ale unui agent de top

Citește și: RE/MAX România: cifră de afaceri de 10 ori mai mare în cinci ani

Citește și: Răzvan Cuc, RE/MAX România – Clujul este un Eldorado al țării, dar rămâne mult în urma altor orașe europene. Iată ce trebuie să facă agenții pentru a profita de potențialul pieței

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])