RE/MAX, a treia agenție în București

Începând cu 1 mai, rețeaua de francize imobiliare RE/MAX din România a ajuns la 19 birouri.

Remax_balloon_quebec_2005RE/MAX Capital, situat în zona de nord a Capitalei, reprezintă un nou start-up în portofoliul companiei, acesta fiind lansat de către Marian Teleleu, fost asociat de vânzări al RE/MAX România, și avocatul Răzvan Vlădulescu. Pentru noua agenție, cei doi antreprenori și-au propus construirea unei echipe de 15 agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX care vor gestiona tranzacții atât din segmentul rezidențial, cât și office și comercial.

„Am cunoscut rețeta RE/MAX fiind asociat de vânzari într-un alt birou al companiei. Poziția de lider global, precum și sistemul de colaborare care a contribuit la succesul acestei rețele, au fost principalele motive pentru care am decis să încep acest business”, a declarat Marian Teleleu, Broker/Owner RE/MAX Capital.

În plus, a declarat acesta, sistemul tehnologic performant, platforma  CRM de listare și promovare a proprietăților, precum și dezvoltarea continuă a brandului au fost, de asemenea, determinante în decizia celor doi antreprenori.

Investiția în noua afacere s-a realizat gradual și a ajuns până la 20.000 euro, antreprenorii sau agențiile imobiliare independente având posibilitatea de a achiziționa o franciză cu un cost  cuprins între 5.900 şi 9.900 de euro. ”Prin afilierea la reţea, fiecare agenţie are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 120 de agenţi în cele 19 birouri”, spun reprezentanții RE/MAX România.

În acest context, RE/MAX își continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe București, principalul pol de dezvoltare imobiliară al țării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii 10 ani. În planurile companiei sunt incluse și orașe precum Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Timișoara, pentru cel din urmă pregătindu-se noi parteneriate.