RE/MAX ajunge la Tîrgu Mureș

Începând cu luna ianuarie, rețeaua RE/MAX din România va ajunge la 22 de birouri, prin inaugurarea primului birou din Târgu Mureș, RE/MAX Infinity.

Marius Pamfilie Georgiana PamfilieNoua franciză din Tîrgu Mureș, RE/MAX Infinity, este deținută de Marius și Georgiana Pamfilie. Un start-up, la fel ca și alte francize din rețeaua RE/MAX, aceasta va deveni operațională în luna ianuarie.

„Ne-am dorit foarte mult un business pe care să îl dezvoltăm împreună, iar prin preluarea francizei RE/MAX ne-am îndeplinit acest vis. Faptul că putem, la rândul nostru, prin noua afacere, să ajutăm oamenii să-și îndeplinească visul de o viață, acela de a avea o casă, nu poate decât să ne bucure și să ne motiveze”, declară Marius Pamfilie, Broker/Owner RE/MAX Infinity.

Prin afilierea la reţea, RE/MAX Infinity are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local aproximativ 180 de agenţi în cele 22 de birouri. Pentru noua agenție, cei doi antreprenori vor forma o echipă de 3 agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX, care vor gestiona tranzacții cu precădere din segmentul rezidențial și comercial, iar până la finele anului 2017 aceștia își doresc să aibă o echipă formată din 10 agenți.

„Tîrgu Mureș este casa noastră și locul unde ne simțim cel mai bine și ne-am dat seama de acest lucru fiind plecați timp de trei ani în Brașov. Decizia de a ne deschide un business acolo unde cunoaștem toate locurile și întreaga piață de profil a fost una firească”, spune reprezentantul companiei.

În ceea ce privește piața de profil din Tîrgu Mureș, reprezentanții companiei rămân optimiști și sunt de părere că, în următorii ani, aceasta va înregistra un trend ascendent. „Domeniul imobiliar din Târgu Mureș se află în plină dezvoltare. S-a anunțat, deja, intenția unei companii de a dezvolta un proiect imobiliar, iar cererea și interesul pare să fie destul de mare, fapt care ne încurajează”, explică Marius Pamfilie.