RE/MAX își extinde rețeaua cu un nou birou

RE/MAX România inaugurează o nouă franciză în Sibiu. Astfel, începând cu luna decembrie, rețeaua RE/MAX din România ajunge la 22 de birouri.

Vasiu Adrian Stefan HoreaNoua franciză din Sibiu, RE/MAX Professionals, este operațională din luna decembrie și reprezintă o nouă conversie în portofoliul companiei, aceasta fiind deținută de către Adrian Vasiu, împreună cu fratele său, Andrei Vasiu. La momentul achiziției francizei, afacerea imobiliară a celor doi tineri, care au moștenit pasiunea pentru acest domeniu din familie, funcționa de circa un an.

„Ne-am aventurat în această călătorie deoarece ne dorim să contribuim la felul în care se desfășoară afacerile din domeniul imobiliar pe plan local și să ne aliniem cu principalii jucători din domeniu, din țările vestice. În urma participării noastre la trainingul Heart of Sales, organizat de RE/MAX, ne-am dat seama că această rețea corespunde cel mai bine cerințelor noastre. Astfel, câteva luni mai târziu, am devenit RE/MAX Professionals”, a declarat Adrian Vasiu, Broker Owner RE/MAX Professionals (foto).

Prin afilierea la reţea, RE/MAX Professionals are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 175 de agenţi în cele 21 de birouri. Pentru noua agenție, cei doi antreprenori au format o echipă de 4 agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX, care vor gestiona tranzacții cu precădere din segmentul rezidențial și comercial.

Deși piața de profil din Sibiu nu este atât de dezvoltată precum cele din București și Cluj-Napoca, reprezentanții companiei sunt de părere că, în următorii ani, se va menține trendul ascendent al tranzacțiilor imobiliare, înregistrat până în prezent.

„Principala diferență între Sibiu și celelalte orașe mari din țară o reprezintă mentalitatea locuitorilor. Oamenii din această zonă a țării sunt destul de precauți, mai puțin dispuși să își asume riscuri atunci când vine vorba de posibile investiții, lucru care se observă cel mai bine în numărul tranzacțiilor anuale, semnificativ mai mici. Chiar și așa, domeniul imobiliar din Sibiu are mari șanse de a se dezvolta, deoarece, în fiecare an, se fac investiții noi și se creează noi locuri de muncă și oportunități”, spune reprezentantul companiei.