RE/MAX, primul birou la Constanța

RE/MAX Prestige, noul birou din Constanța, este deținut de Nicoleta Mihai și a absorbit o investiție de peste 20.000 de euro.

RE/MAX Prestige este, la fel ca alte birouri din rețeaua RE/MAX, un start-up și a devenit operațional la începutul lunii octombrie. “Mi-am dorit foarte mult un business care să îmi ofere satisfacții pe termen lung, în care să investesc și pe care să îl dezvolt. Neavând curajul de a începe o afecere netestată, am decis că achiziția unei francize RE/MAX este soluția ideală deoarece pot pleca la drum cu know-how-ul și sprijinul întregii rețele”, a declarat Nicoleta Mihai, Broker Owner al RE/MAX Prestige.

Prin afilierea la reţea, RE/MAX Prestige are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 170 de agenţi în cele 20 de birouri. Până la finele acestui an biroul va avea 5 agenți agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX, care vor gestiona tranzacții cu precădere din segmentul rezidențial și comercial.

Nicoleta Mihai„La începutul anului, în Constanța erau listate la vânzare peste 3.000 de proprietăţi (garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri), oferta fiind cu mult mai mare decât cererea. Astfel, în acest moment, piaţa imobiliară din Constanţa, mai ales pe segmentul rezidențial, oferă variante destul de multe atât pentru potenţialii cumpărători cu un buget redus, cât şi pentru cei cu venituri mai ridicate. Tocmai din acest motiv, am apreciat că este un moment prielnic pentru startul unui business de profil”,  a mai spus reprezentanta companiei.

Conform declarațiilor sale, cerere există în special pentru achiziții prin programul „Prima Casă”, pentru apartamente în blocuri noi, în zone precum Faleză Nord, Dacia, Trocadero.

“În ceea ce privește prețurile locuințelor din Constanța, acestea au crescut în acest an cu circa 5% comparativ cu 2015, urmând trendul raportat la nivelul întregii piețe imobiliare din România. Astfel, în medie, prețul este în acest moment de cca. 950 euro pe metru pătrat”, a încheiat Nicoleta Mihai.