România, 21,4% din veniturile din închirieri ale Immofinanz

La finalul primului trimestru al anului financiar 2017, veniturile din închirieri în România se ridicau la 12,2 milioane de euro.

rsz_1rsz_photoc_immofinanz_oliver_schumy_interviewProprietățile IMMOFINANZ din România reprezintă 21,2% din portofoliul total al companiei (fără activele din Rusia). Cele 72 de proprietăți (17 investiții finalizate, 3 proiecte în dezvoltare, 8 proiecte imobiliare adiționale [apartamente destinate vânzării după finalizare] și 44 de proiecte în analiză) au o valoare de 845,4 milioane de euro. Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale grupului în România se ridică la 71,5 milioane de euro. Pe parcursul primului trimestru al anului financiar 2017, rata de ocupare a portofoliului din România a crescut până la 96,5% (la 31 decembrie 2016: 95,8%).

La finalul primului trimestru al anului financiar 2017, veniturile din închirieri în România se ridicau la 12,2 milioane de euro, ceea ce reprezintă 21,4% din veniturile din închirieri totale la nivel de Grup.

”Immofinanz a devenit mai puternic în ultimele luni: rata de ocupare a portofoliului grupului nostru a crescut la aproape 92% și structurile noastre de cost s-au îmbunătățit semnificativ – atât în zona financiară, cât și în cea a personalului. Refinanțarea realizată în ianuarie 2017 va reduce costurile noastre de finanțare cu mai mult de 21 de milioane de euro, anual, pe termen mediu. Investiția noastră în CA Immo s-a dezvoltat de asemenea bine în ultimele luni și acest lucru a avut un efect pozitiv asupra rezultatelor noastre financiare”, spune Oliver Schumy, CEO al Immofinanz (foto, sursa Immofinanz).