Romania Sotheby’s International Realty anunță prima proprietate pe segmentul de lux din România care se poate tranzacționa cu Bitcoin

Proprietatea constă într-un penthouse amplasat în cadrul Washington Residence din București. Prețul de listare este 1,750,000 Euro.

Ca urmare a faptului că această metodă de plată a început să fie acceptată și în alte piețe imobiliare europene, instrumentele tranzacționării se diversifică în România, anunță Sotheby’s International Realty, companie ce promovează prima proprietate de lux din România care se poate tranzacționa cu Bitcoin.

”Suntem foarte mândri să fim parte a unui grup care este deschizător de drumuri, și prin investițiile începute chiar și cu mai mult de 10 ani în urmă, compania poate oferi clienților săi asistență chiar și în domeniile mai sofisticate”, a declarat Monica Barbu, CEO al Romania Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty, fondată în anul 1976 ca divizie imobiliară destinată clienților casei de licitații Sotheby’s, a intermediat încă din 2017 pe piața din Statele Unite ale Americii tranzacții care au permis plata cu Bitcoin.

“Experiența cumpărării cunoaște un tot mai larg și mai accesibil cadru de vizualizare virtuală, se realizează noi forme de conținut interactiv cu ajutorul videoclipurilor, a tehnologiilor de realitate virtuală și ”live streaming”, totodată inovația intervine și în cazul instrumentelor de tranzacționare. Sotheby’s International Realty a intermediat încă din 2017 pe piața din Statele Unite ale Americii tranzacții care au permis plata cu Bitcoin,” anunță reprezentanții Sotheby’s International Realty

Sotheby’s International Realty a intrat pe piaţa românească în iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate, companie înființată în anul 2014 și care a aparţinut grupului Artmark – cea mai mare platformă de promovare culturală din piața românească de artă. Romania Sotheby’s International Realty este specializată în tranzacționarea de proprietăţi istorice şi de lux, şi oferă expunere la nivel global proprietăţilor remarcabile din România. De asemenea, clienții locali ai companiei pot accesa un portofoliu impresionant de proprietăți din rețeaua globală a Sotheby’s International Realty.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])