Rustler România, afaceri de 2,5 mil. euro din property management

Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, aniversează cinci ani pe plan locală și anunță afaceri în creștere pentru 2017, de peste 2,5 milioane euro.

Creșterile companiei provin în mare parte din serviciile de property și facility management oferite clienților din sectorul clădirilor de birouri de clasă A și B, urmate de clienți din sectoarele logistic, industrial, retail și sectorul medical privat.

Daniel State_Credit Foto AndreiGrigore

„Implementarea procedurilor grupului din care facem parte, alinierea acestora la cerințele și normele legale din România, crearea unei echipe eficiente, creșterile de business anuale au fost principalele realizări în cei cinci ani de activitate pe plan local, care ne-au ajutat să administrăm în prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare. Printre clienții din portofoliu se numără: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon”, a declarat Daniel State, managing director Rustler România.

În prima jumătate a anului curent, Rustler România a securizat contracte noi oferind servicii de property și facility management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 65.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 25.000 mp.

Rustler România își propune un plan investițional până în 2020 care va presupune dezvoltarea echipei, training-uri și școlarizare pentru angajați, achiziții de echipamente și investiții în certificări, dar și înființarea de noi sucursale în orașele principale ale României. „Vrem să ne consolidăm poziția în cadrul grupului, să ne concentrăm pe consolidarea proiectelor, astfel încât fundația pe care ne dezvoltăm să fie solidă și corectă.”

În ceea ce privește evoluția pieței, Daniel State consideră că „este ascendentă, piața se educă din ce în ce mai mult și mai rapid. Exigențele cresc, ceea ce ne motivează să menținem standardele calității tot mai sus. Partenerii noștri încep să înțeleagă necesitatea unor servicii de property și facility management calitative. Beneficiarii au început să discute și să investească în aspecte legate de mentenanța preventivă, încă din stadiul de proiectare al clădirilor, concept pe care îl aplicăm tot mai mult și în România”.

Foto: Andrei Grigore