S-a dat startul lucrărilor pentru un nou proiect în Capitală. Investiția depășește 20 de milioane de euro

Au fost demarate lucrările pentru un nou proiect cu peste 200 de apartamente și spații comerciale în vecinătatea noului pol de birouri dezvoltat în zona Timpuri Noi din București. Investiția se ridică la peste 20 de milioane de euro.

Proiectul Core Timpuri Noi este dezvoltat de Prima Development Group și va cuprinde 226 de apartamente, spații comerciale și 250 de locuri de parcare. Toate apartamentele vor fi dotate cu sisteme smart home, iar rezidenții vor avea la dispoziție stații de încărcare pentru mașini electrice și hibrid.

„În contextul actual, oamenii vor fi mult mai atenți când aleg să cumpere o locuință. Din perspectiva dezvoltatorilor, acest lucru înseamnă adoptarea unei strategii de business având ca punct central clientul și nevoile acestuia. Credem că dezvoltatorii serioși, care pun pe primul loc calitatea construcției și nevoile clienților, nu vor avea probleme în ceea ce privește vânzările în perioada următoare”, este de părere Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

Vânzările pentru Core Timpuri Noi au început în luna martie a acestui an și se desfășoară în colaborare cu compania de consultanță imobiliară The Concept. Proiectul urmează să fie finalizat în luna decembrie a anului viitor.

Prima Development Group are un portofoliu cu peste 2.500 de apartamente în București și Oradea. Dezvoltatorul a inițiat și ansamblului Boemia Apartments situat în zona Piața Unirii și pregătește și un proiect cu peste 1.000 de apartamente care ar urma să fie construit în zona Sisești din Capitală. Pentru acesta din urmă, autorizația de construire este așteptată până la finalul acestui an.

Citește și: Indicele Imobiliare.ro – Efectele COVID-19 nu se reflectă, deocamdată, în prețurile apartamentelor. Excepția din Constanța

Citește și: Peste 200 de apartamente premium, predate din 15 mai în cel mai nou pol de business din București

Citește și: Proprietățile dintr-o localitate de la 40 de km de București, tot mai căutate pe fondul izolării

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])