S-au inaugurat trei noi birouri RE/MAX în România

Rețeaua RE/MAX România se extinde, pe plan local, cu încă trei birouri, deschise în Pitești, Bacău și București.

Biroul din Pitești, RE/MAX Azura, este operat de Ciprian Neagu, cel din Bacău, numit RE/MAX Glow, este condus de broker/ownerul Florin Nedelcu, cu peste 14 ani de activitate în domeniul imobiliar, iar noul birou din București, RE/MAX Premier, este coordonat de Emanuel Modoran.

În urma celor mai recente inaugurări, sub umbrela acestui brand operează două birouri în Pitești, trei în Bacău și 13 în Capitală.

RE/MAX România cuprinde peste 50 de francize și mai bine de 500 de membri. Planul de extindere la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Citește și: RE/MAX intră pe piața din Republica Moldova. Primul birou, deschis în Chișinău

Citește și: Profilul pieței imobiliare din Ploiești – dezvoltare continuă pe rezidențial, alături de investiții în retail și pe segmentul logistic

Citește și: Aproape 15.000 de locuințe noi în trei luni, date în folosință în România

Citește și: Evoluția prețurilor apartamentelor în luna mai. Scăderi moderate în patru mari orașe din țară

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])