Se deschid trei noi birouri în rețeaua RE/MAX România

RE/MAX, cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din România, continuă expansiunea cu trei noi unități, în Botoșani și Constanța.

Noi birouri REMAX
În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

RE/MAX Legacy, prima unitate francizată din Botoșani

Franciza RE/MAX Legacy din Botoșani are ca Brokeri/Owneri pe Anca Huivan, economist, ce a activat anterior în domeniile bancar și agricol – și Florin Huivan, inginer agronom de profesie, cu experiență de peste 10 ani în domeniul agricol. Cei doi soți și-au reevaluat opțiunile și prioritățile profesionale în perioada pandemiei și au decis să pornească pe un nou drum, cel al consultanței imobiliare.

„Cochetam cu domeniul imobiliar din perspectiva cumpărătorului și am activat o perioadă ca agenți afiliați unui birou existent. Ulterior trainingului, ne-am dat seama că împărtășim cu brandul RE/MAX aceleași valori și standarde de calitate, așa că am decis să deschidem și noi o franciză, pentru Botoșani și zonele limitrofe. Ce am observat ca avantaje ale colaborării până în prezent sunt: brandul puternic, un model de business la cheie, know-how, formare profesională continuă, rețea națională și internațională, care îți poate oferi suport în scalare”, a declarat Anca Huivan, B/O RE/MAX Legacy.

RE/MAX Future Home și RE/MAX Smart, primele două birouri din Constanța

RE/MAX Future Home din Constanța a fost deschis de Alexandra Bușilă, absolventă a Facultății de Management Financiar, specializată în aria Finanțe-Bănci. Ca prim pas în această direcție, antreprenoarea își propune formarea unei echipe de profesioniști, cu care să înfrunte provocările pieței imobiliare actuale.

„Consider că experiența ca agent imobiliar a reprezentat punctul culminant ce a stat la baza deciziei de a deține propria franciză. RE/MAX este cel mai puternic brand imobiliar din lume și sunt încrezătoare că sub umbrela sa am toate șansele să dezvolt un business de mare succes”, a declarat Alexandra Bușilă, B/O RE/MAX Future Home.

George Barzu, Broker/Owner RE/MAX Smart din Constanța, este economist de profesie și activează în domeniul imobiliar de aproape un an.
„Filosofia și modul profesionist în care RE/MAX acționează, respectiv accentul pe care compania îl pune pe educația agenților, expunerea la nivel național și impactul pe care îl are pe piața locală au fost motivele care m-au determinat să aleg RE/MAX.”, a spus George Barzu, B/O RE/MAX Smart.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 26.000 de agenți, continuând să se extindă.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])