Spaniolii de la Mantor anunță un nou proiect rezidențial estimat la 6 milioane de euro

Spaniolii de la Mantor anunță, la doar două luni de la începerea lucrărilor de construcție la ansamblul rezidențial Trastevere, noi planuri de construcție pentru un proiect rezidențial care va fi localizat la intersecția dintre Bulevardul Pipera și Erou Iancu Nicolae.

Noul proiect Mantor

Noul proiect, pentru care a fost achiziționat un teren de 2.700 de mp, va cuprinde 47 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, 4 penthouse-uri cu terasă, o grădină privată, locuri de joacă pentru copii, o piscină și o parcare. Acesta este estimat la 6 milioane de euro, iar lucrările de construcție vor începe în primăvara anului viitor și vor fi finalizate în vara lui 2019, potrivit Wall-Street.

Acest ansamblu rezidențial va fi similar cu Trastevere, în cadrul căruia locuințele erau vândute deja în proporție de 60% la finele lunii septembrie.

Trastevere este poziționat pe Strada Erou Iancu Nicolae din Voluntari și include 54 de apartamente cu 2,3 și 4 camere, o sală de gimnastică, o sală de evenimente, un spațiu interior de joacă pentru copii și o piscină pe acoperiș.

Proiect rezidențial Trastevere

Proiectul, în valoare de 6 milioane de euro, va fi finalizat în toamna lui 2018.

Ansamblul imobiliar Trastevere

Mantor este o companie cu peste 10 de experiență pe piața locală, fondată de 3 specialiști spanioli în domeniul construcției. Fondatorii au participat la peste 16 proiecte de contrucții premium și de lux care însumează circa 500.000 de mp, în Spania și România.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])