Startul lucrărilor s-a dat în aprilie și au vândut deja 30% din prima fază. Planurile de viitor ale dezvoltatorului

Prima fază a proiectului rezidențial Parcului 20, dezvoltat de Cordia România în zona Expoziției din Capitală, a fost vândută în proporție de 30%. Aceasta cuprinde 260 de apartamente, iar investiția necesară finalizării sale se ridică la 24 de milioane de euro.

Ansamblul, care se adresează segmentului mediu și mediu-superior, va fi ridicat în două etape. Pentru prima dintre acestea lucrările au fost demarate în luna aprilie a lui 2019, dezvoltatorul așteptându-se să le finalizeze în septembrie 2020. Cea de-a doua fază va fi livrată după cel mult un an.

Parcului 20 va cuprinde 469 de locuințe, de la studiouri și apartamente cu 2 camere și până la duplexuri cu cinci camere, investiția totală fiind estimată la 40 de milioane de euro.

ansamblu rezidential parcului20 cordia romania expozitiei

Divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal a cumpărat și câteva terenuri pentru investiții viitoare. Unul dintre acestea, cu o suprafață de 15.500 de mp este localizat pe strada Fabrica de Cărămidă din Bucureștii Noi.

Potrivit declarațiilor făcute spre sfârșitul anului trecut de CEO-ul Cordia România, dezvoltatorul are în plan 1.300 de apartamente pentru anii următori.

Grupul Futureal explorează și noi piețe în vederea extinderii segmentului său de dezvoltare de proiecte office, iar o destinație nouă poate fi Bucureștiul.

„Strategia noastră, atunci când intrăm pe o piață nouă, este să începem cu rezidențialul, prin divizia noastră specializată Cordia. Am făcut acest lucru în România, prin proiectul Parcului20 și prin achiziția a încă patru loturi de teren în nordul Bucureștiului, pe care vom dezvolta proiecte rezidențiale”, a declarat Tibor Tatár, CEO Dezvoltare Comercial și Retail, membru al Consiliului de Administrație Futureal.

Cordia a finalizat numeroase proiecte rezidențiale și are în curs de dezvoltare proiecte în Ungaria, Polonia și România. În portofoliul său se găsește, pe plan local, ansamblul Parcul Privighetorilor livrat în zona Băneasa.

Citește și: Are afaceri în turism, dar mizează și pe imobiliare. A inaugurat aproape 80 de apartamente la circa 30 de km de București

Citește și: Ansamblu rezidențial finalizat în centrul Bucureștiului cu o investiție de 26 de milioane de euro

Citește și: Extindere de anvergură pentru unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare din România. Până în 2033, 30.000 de rezidenți

Citește și: Lucrările la ansamblul dezvoltat de Impact în zona Expoziției din București intră în faza a doua. Patru clădiri vor fi livrate în 2020

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])