Tagor scoate la vânzare Adora Pipera

Prima etapă a complexului rezidenţial Adora Pipera, o investiţie finanţată de fondul britanic Patron Capital, a fost finalizată şi predată dezvoltatorului, care a început vânzările.

adora piperaPrima fază a complexului rezidențial Adora Pipera, situat în nordul Bucureștiului, cuprinde 76 de locuințe – garsoniere și apartamente cu două și trei camere –, finisate și cu bucătării complet utilate. Potrivit dezvoltatorului Tagor, prețul pe metru pătrat este situat sub nivelul de 600 de euro. Preţurile locuinţelor din Adora Pipera încep de la 64.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 57.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 43.000 de euro pentru garsoniere.

„Zona Pipera cunoaşte o dezvoltare imobiliară explozivă şi tot mai multe persoane vor ajunge să lucreze la birourile din zonă, dat fiind faptul că nordul Bucureştiului a devenit un pol al sediilor de firme în ultima perioadă. Sunt destul de multe clădiri de birouri în construcţie astfel încât estimăm că în următoarele 12-18 luni cel puţin câteva mii de angajaţi vor fi relocaţi în zonă, dintre care unii poate vor căuta o locuinţă mai aproape de locul de muncă”, a declarat Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora.

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, şi au continuat anunl trecut cu lansarea Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara.

Proiectele Adora reprezintă o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital şi sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar şi administrator de proprietăţi Tagor. Cu peste 70% din unităţile Adora Urban Village şi aproape jumătate din cele din Adora Park Arad vândute, investitorul este în curs de analiză a etapelor următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidenţiale.