The Office Cluj, finalizat și 95% închiriat

New Europe Property Investments (NEPI) şi antreprenorul Ovidiu Şandor anunţă finalizarea lucrărilor la cel mai modern complex de birouri din Cluj Napoca, The Office.

rsz_theoffice_perspective_2Cea de-a III-a etapă a lucrărilor de construcție a fost inițiată în primăvara anului 2016, suprafaţa de 18.500 mp inchiriabili aferentă acestei faze fiind finalizată în 15 luni. Întregul proiect, cu o suprafață închiriabilă totală de 59.000 mp, dezvoltat în trei etape distincte, a fost finalizat în cinci ani, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatori din anul 2012.

The Office a fost lansat în plină criză economică, fiind una din puținele dezvoltări din acea perioadă. Cu toate acestea, a devenit un proiect reper pentru Cluj-Napoca, principalul hub de business din oraș, fiind primul ansamblu de birouri din Transilvania care respectă în întregime standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică. De altfel, The Office are una din cele mai ridicate certificări de clădire verde la nivel național, BREEAM Excellent. “Conceptul și anvergura proiectului nostru au revoluționat piața office din zonă. The Office a devenit un landmark atât pentru orașul Cluj-Napoca, cât și pentru cei doi parteneri dezvoltatori, având o însemnătate aparte în portofoliul nostru”, spune Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.

Cei aproape 60.000 mp dați în folosință au o rată de ocupare de  95%, purtându-se discuții avansate pentru suprafețele încă disponibile.  „The Office s-a bucurat încă de la început de un interes mare din partea mediului de business din regiune, ceea ce confirmă că am construit aici un spațiu de lucru capabil să răspundă celor mai exigente cerințe pe care companiile le caută pentru angajații lor. Pe lângă design-ul de ultimă oră și funcționalitățile de top, The Office a fost gândit astfel încât să ofere flexibilitate în ceea ce privește posibilitățile de extensie, proiectul având capacitatea de a acomoda până la 1.000 de angajați pe un etaj.” completează Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Printre companiile chiriașe din  The Office se numără National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.